dec 212005
 

De clubcompetitie van het jaar 2005 zit erop en we hebben een waardig kampioen in de A Klasse. Luuk Koerts heeft het kampioenschap geconsolideerd en is voor de tweede achtereenvolgende keer kampioen geworden met een gemiddelde van 72,52. Luuk zal op de jaarvergadering zijn tweede gouden kegel ontvangen door ons erelid Jo Ruijs.

Even zag het ernaar uit dat Gerrit Odink hem van de troon zou stoten. Door een blessure kon Luuk een aantal weken niet gooien maar hij heeft door de zure appel heen gebeten om toch aan de 25 beurten te komen en zo zijn titel veilig te stellen. Namens ons allemaal, Luuk proficiat!

Dan hebben we natuurlijk ook nog de B Klasse. Ook daar hebben we een kampioen en dat is Yde Potma. Na lang oefenen is het hem toch gelukt om kampioen te worden. Helaas levert het Yde geen gouden kegel op want hij is gestrand op een gemiddelde van 64,07 en dat had 65,00 moeten zijn. De prestatie is er niet minder om dus ook voor Yde, namens ons allemaal proficiat!

Als laatste hebben we ook nog twee degradanten dit jaar. Na jaren vertoefd te hebben in de A Klasse is het doek gevallen voor Hans Borgman en Jan Dekker. Zij zullen het in 2006 weer waar moeten maken om zich terug te knokken.

K.I.K. wenst u prettige kerstdagen en een goede jaarwisseling.