feb 172009
 

Clubkampioen in de A klasse

De heren Odink en Koerts hebben de rollen omgedraaid. Het is Luuk Koerts dit jaar gelukt Gerrit Odink te verslaan en wel met een ruim verschil. Luuk gemiddeld 75.11 t.o.v. Gerrit Odink 73.20 waarmee hij op de 4e plaats eindigde.
De strijd ging nu tussen Luuk Koerts en Hans Schenk 75.15 om 74.83 met de vermelding dat Hans Schenk te weinig beurten had om het kampioenschap binnen te halen zodat Luuk voor de derde maal het goud kreeg opgespeld door Jo Ruijs.

Clubkampioen 2008 A Klasse

Clubkampioen in de B klasse

Kees Abbink is de kampioen in de B Klasse geworden met een gemiddelde van 68.09. Hierdoor promoveert hij naar de A klasse. Hier was geen goud aan verbonden omdat Kees al eerder in B goud had gewonnen zodat hij een fles wijn kreeg aangeboden door de Jo Ruijs.

Clubkampioen 2008 A Klasse

Trofee ‘t Veugelaartje

Sinds een jaar int onze kegelclub K.I.K. voor elke gevallen 9 een € 0.05 voor de zogenaamde “Platte Pot”. Onze voorzitter Yde Potma gooide met denderend geweld de kegels omver en is met 232 negens de gelukkige winnaar van deze bijzondere trofee genaamd het ‘t Veugelaartje. Voor het eerst wordt de wissel trofee uitgereikt door Gerrit Odink, de man achter het idee.

Trofee ‘t Veugelaartje

Poedelkampioen 2008

Hij vindt het heel triest en kijkt er ook naar maar het is een feit dat Bertus te Loo de trofee voor de meeste poedels (65) uitgereikt kreeg door Gerrit Odink die maar 1 poedel gegooid heeft in 2008.

Clubkampioen 2008 Poedels